Nu mai au respect pentru nimic

În ultima vreme n-am mai postat pe blog că am ținut post. M-a trezit din somn, adică ăsta, reculegere, un trackback de la Irealia cu aparatul ei foto. Așa că m-am gândit să revin la chestii utile și concrete, prezentându-vă ceva produse indispensabile vieții de zi cu zi, când ochii mi-au căzut pe o știre cât se poate de neverosimilă: în America a fost găsit un om care făcea sex în timp ce vorbea la telefon!

Individul a recunoscut fără urmă de pudoare că este înnebunit după sex, cu 2 de n. El a ajuns să facă sex în multe locuri și împrejurări, care de care mai felurite, cum ar fi în timp ce privea la televizor, ba chiar la filme porno, sau în aceeași cameră cu o altă persoană, ba chiar de sex opus. Știm cu toții cât de periculoasă este dependența sexuală, dar nimeni nu și-a imaginat ce a urmat: insul nostru a decis în cele din urmă să se dedea plăcerii carnale în timpul actului personal, intim, sacru și elevat de a comunica cu cineva la telefon! Adio, conversație privată, ai fost un vis frumos!

Clar, societatea actuală se duce de râpă. Și nu știu prin alte părți dar la noi Carpații sunt destul de râpoși, așa că nu-i de glumă. Ceva trebuie făcut. Eu unul propun să se pună niște restricții mai mari pe sex. Google să nu se limiteze la a te marca cu roșu ci să te baneze cu totul când te prinde în ofsaid. Lumea să nu se limiteze la a te arăta cu arătătorul pe stradă ci să îți pierzi serviciul, demnitatea, familia și soția. Iar dacă ești burlac, mâna.

Mă opresc pentru moment. Data viitoare vă voi prezenta ultimul model iPhone de la Apple, cu funcțiile și tehnologia revoluționară pe care le aduce. Țineți aproape!

16 comentarii

  1. :) :) :) Îmi cer scuze că ți-am bântuit reculegerea, dar mnoh, eu musai trebe să prezint faptele după cum s-au petrecut, cronologic! :)
    …”înnebunit după sex, cu 2 de n.” :):):) M-ai făcut să recitesc, că atenția-mi era și la un pui de om pus pe rupt hârtii și mâncat de pe jos. Aham, m-am prins, am zâmbit, azi o țin tot într-o hlizeală, dar tot mai tari sunt alea vechi: ”vând pătuț pentru copii cu picioare de fier!”, respectiv ”mănuși pentru copii c-un deget” sau ”căciuliță pentru copii cu găuri”! :)
    În privința articolului, da, și eu susțin că trebuie să luăm mături! Așa ceva este de nepermis! Impardonabil!

  2. No, mă bucur că te-am făcut să citești și să ai senzații internautice plăcute de două ori, eu fiind bărbat și tu femeie! :) :) Și-n rest, sigur, sunt de acord cu toate enunțutile pe care le-ai enunțat mai sus pe acest blog de tip glumă. :)

  3. Pana la urma n-am inteles care e marele pacat. Ca facea sex in timp ce vorbea la telefon sau ca vorbea la telefon in timp ce facea sex? Si cine s-a revoltat? Cea aflata la fata locului sau cel aflat la capatul firului? :))

  4. Cum adică care e păcatul? Ce e mai important pentru tine dintre sex și telefon? Care e lucrul de care nu te poți dezlipi, adânc înrădăcinat în însăși definiția ta de om? A, sexul? Mnoa, ai răbdare câțiva ani… :)

  5. “Ce e mai important pentru tine dintre sex și telefon”.

    Sex la telefon. Ai vreo obiecţie?
    Fără simţuri blocate, doar unul dintre ele impotent, acel al văzului.

    Glumeam cu tot ce am scris pe-aici. Oare?

  6. PS
    Burlacul foloseşte în genere doar o mână? C’aşa aş înţelege din spusul tău, după ce am prins sensul. Vezi că iar glumeam, dar tu prefă-te că îmi răspunzi în serios.

  7. Am rupt dintr-o haină o fâșie cu care să te leg la ochi când te văd, dacă vrei și la mâini. Apoi o să te sun. :)

    Hmm, femeile folosesc ambele mâini? :))

    Corpul femeii fiind o hartă ce se cere explorată pe toată suprafața, nu? :) Zece mâini n-ar fi de ajuns, vorba lui Chilian. Care de fapt e mai mult femeie ca bărbat, bărbații nu le au cu geografia, ei sunt mai focusați, Counter Strike, bere, chestii. Pentru că totuși sunt și vizuali, s-ar putea să-i găsești în fața unui meci de fotbal în timp ce desfac dopul sticlei de bere, care pentru ei chiar așa de grosier este precum sună, că-i bere nu altceva, bună pentru astâmpărat necesitățile fizice, dar să mângâie simultan eticheta nu cred. Așa că, excluzându-i pe ambidextri… :lol:

  8. Hai să îţi spun despre o anume grafie, dacă tot ai rostit cuvântul femeie, cel care îţi dă o tresărire a vinelor.
    Pe o femeie trebuie să o atingi ca un orb în braille,îndelung simţindu-i cu vârful degetelor, cu inima din palmă relieful contururilor, şi-apoi să o scrii în balans de du-te vino în trup.

    Cât despre bărbaţi, am atâta imaginaţie încât îi tot mut şi răsmut dintr-un loc în altul, cu tot cu sticla de bere de zici de ea, întrebându-mă despre mâna dreaptă sau despre cea stângă, că asta fusese întrebarea şi pentru tine; care dintre ele, în genere? Da’ întrebatul în glumă, asta ca să intru în jocul tău şi să nu introduc discontinuităţi.

Leave a Reply